Pojdi na glavno vsebino

Koledar predavanj in delavnic

 • sreda, 22. januar 2020 Predavanje: Moč narave za osebni razvoj 18:00 Koper, Središče Rotunda, Destradijev trg 11

  Narava nima le moči, da nas utrjuje in vrača zdravje, kar večina Slovencev ve, saj večinoma radi hodimo v naravo, ljubimo vrtove, naše gozdove, jezera, morje. A stik bi lahko bil še veliko globlji in bolj zdravilen. Narava nas namreč povezuje s starodavno močjo in modrostjo našega telesa ter dviga duhovne sile za soočanje z življenjem. V telesu, ki je bitje narave, živi sposobnost samozdravljenja, izogibanja oviram in prepoznavanja nevarnosti. Lahko ga naseli duša. S posluhom in poglobitvijo našega odnosa do narave lahko zaživimo veliko polnejše in varnejše ter duhovno bogato življenje.

  Prikazala vam bom doprinos Vere vase, metode Josipe Prebeg, k razvijanu tesne in globoke povezanosti s silami narave v nas.

  Narava

 • sreda, 29. januar 2020 Predavanje: Kako vzeti v roke svoje leto? 19:00 Vipava, Krajevna knjižnica Vipava, Beblerjeva ulica 17

  Večer bomo posvetili odnosu do lepšega leta, ki je pred nami. Česa si najbolj želimo zase? Kako poskrbeti za osredotočenost nase, za  mir in ustvarjalno moč v vsakdanjem trušču obveznosti? Kako ostajati zvesti svojim ciljem? Svoje življenje lahko vodimo le, če imamo v sebi prostor, kjer negujemo svobodo izbire in tišino. V njem se rojevata naša moč in naša sreča.

  Alenka Rebula bo govorila o negi vsakdanjosti in lepoti odločanja, Josipa Prebeg bo ponudila svoja spoznanja o učinku besede na realnost ter kontemplativni trenutek.

  Prav iz njene metode se je rodil ustvarjalni dnevnik, o katerem bo tudi govora. Tisti, ki ste ga že kupili, pa boste dobili kakšno novo spodbudo, kako ga lahko še bolj ustvarjalno uporabljate.

  Veseli vas bova!

  Žefran

 • sobota, 1. februar 2020 - nedelja, 2. februar 2020 Čuteči ples, Ljubljana 10:00 City joga, ulica Jožeta Jame 12, Ljubljana

  Spet je za vas pripravljen čaroben vikend srečanja s telesom, ki išče več življenja.

  VSE LEDENO JE POD SONCEM MINLJIVO (Z živim korakom in v veri vase)

  Vabljeni v svet čuječnosti in celostnega doživljanja, kjer se obljubljena dežela razodeva.

  Od 10h do 16h.

  Vodi Josipa Prebeg

  Sončni zahod

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...