Pojdi na glavno vsebino

Koledar predavanj in delavnic

 • torek, 20. november 2018 Predavanje: Štiri obdobja ljubezni 18:00 Ajdovščina, OŠ Danila Lokarja, cesta 5. maja 6

  V  Ajdovščini, v Waldorfski šoli Primorska (ki ima sedež v stari šoli), bom govorila o tem, kako se je potrebno spreminjati, ko otrok odrašča. Od dojenčka, otroka, mladostnika pa do odraslega otroka ... imamo starši nalogo, da nenehno razvijamo nove sposobnosti. Samo tako lahko ostanemo z otrokom ljubeče povezani celo življenje.

 • petek, 23. november 2018 - sobota, 24. november 2018 Vera vase: Pot olajšanja in tolažbe 15:30 Ljubljana, City joga, Šiška, ulica Jožeta Jame 12

  Vabljeni na Vero vase, v kateri se tokrat lotevamo poti iz (svojih) otroških ujetosti.

  Najprej jaz kot otrok: kako sprejeti bolečino otroka v sebi, doživeti in podpreti moč celjenja svojega življenja?

  Potem jaz kot mama ali oče: kako vzeti v naročje in objeti, kar otroka boli, prepoznati najglobljo potrebo in ji prisluhniti?

  Skupaj zmoremo več, prisrčno vabljeni v nov korak za olajšano življenje.

  v petek od 15.30 do 19.30
  v soboto od 9.00 do 16.30

  Vpisi: prisluhnem.ti@gmail.com

 • torek, 27. november 2018 Moč občutljivih, predavanje, Maribor 18:00 Salon uporabnih umetnosti, Maribor, Glavni trg 1 Salon uporabnih umetnosti,

  V predavanju bom predstavila značilnosti visoko občutljivih ljudi in možnosti, da zaživijo v spoštovanju svojih posebnosti in enkratnih darov.  Njihova psihofizčna  dovzetnost, čustvena prepustnost in izjemna zahtevnost so  veliko breme, če ne najdejo zavetja. V surovem in grobo tekmovalnem svetu se zdi občutljivost odveč ali celo motnja, ki nas zavira. V resnici pa gre za orodje, ki pomaga, da vidimo in dojamemo  več kot drugi, da smo čutno razkošni in globinsko ustvarjalni. Vabljeni na srečanje z občutljivostjo v vas samih ali v vaših najbližjih, ki jih boste morda potem bolje razumeli in bolj cenili. Predavanje je primerno tudi za vzgojitelje. Vešče spremljanje namreč občutljivemu otroku spremeni življenje in ga iz moreče zavrtosti popelje v objem sveta.

   

  https://www.facebook.com/events/287387878775402/

 • četrtek, 29. november 2018 Predavanje: Praznično srce 18:00 Nova Gorica, Obrtni dom, ulica Gradnikove brigade 6

  Prazničnost ni povezana s tem, da se nam dogajajo samo osrečujoči dogodki. To je notranja odprtost za blaženost, preprosto veselje, hvaležnost in prostost duše, da sledi željam in navdihu. To radostno odpiranje srca bom prikazala na predavanju s pomočjo Josipe Prebeg, ki že dolgo raziskuje poti iz ujetosti, ki jo vsi poznamo, ko nas začnejo obremenjevati priprave na praznike. Upam, da vam bo to pomagalo doživeti letošnji december drugače ... topleje, bolj prisrčno in globlje.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...