Pojdi na glavno vsebino

Koledar predavanj in delavnic

 • četrtek, 27. september 2018 Tri predavanja za boljše življenje v Novi Gorici, prvo predavanje: Moč občutljivih 18:00 Nova Gorica, Obrtni dom, ulica Gradnikove brigade 6

  Letošnja predavanja, ki jih organiziram samostojno, bom imela jeseni in pomladi v Novi Gorici in Mariboru. Obravnavala bodo konkretne predloge za mirnejše, globlje in bogatejše življenje. Prisrčno vabljeni! Dobrodošle so prijave. 

  Vstopnina je 7 EUR, abonma za vsa tri predavanja 15 EUR.

  Moč občutjivih (27. septembra 2018)

  Preobčutljiv(a) si! Ta očitek pogosto slišimo. A ta prirojena lastnost je dragocen dar. Največkrat je obravnavana kot motnja za druge ter breme za tistega, ki jo doživlja. Naučimo se ravnati s tem darom, ki je danes izjemno dragocen in obenem neovrednoten in ga prepoznajmo pri sebi, v družini, v odnosih.

  Ostali dve predavanji:

  Naš dragoceni čas (25. oktobra 2018)

  Imate pogosto občutek, da nimate časa zase. Danes je ta težava zelo pogosta in načenja naše zdravje in  odnosa. Obstaja veliko načinov, da branimo svoj čas in da ga izkoristimo v svoje dobro in v dobro drugih. Predstavila jih bom na predavanju.

  Prazničnost v nas (29. novembra 2018)

  Kako iti v praznike razbremenjeni in z lahkim korakom? Kako rešiti svoje veselje, duhovno bogastvo, željo po počitku in obdarovanosi? Govorili bomo tem, kaj nas res dela praznične, sposobne uživati in deliti obilje in toplino

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...