Pojdi na glavno vsebino

Koledar predavanj in delavnic

 • torek, 6. december 2022 Prisluhnimo srcu, Nova Gorica 18:00 Nova Gorica, dvorana Mestne občine, Trg Edvarda Kardelja 1 Društvo za zdravje srca in ožilja Slovenije – podružnica za severno Primorsko

  vabljeni v torek, 6.12. v Novo Gorico (Dvorana Mestne občine) na predavanje o duhovni, a tudi konkretni moči našega srca, da vpliva na svet in na naše življenje.

  Vse, kar delamo iz srca, obrodi in zdravi. Toda kako vemo, da delujemo iz srca? Ni preprosto in včasih ne znamo ločiti tega, kar bi radi naredili, od tega, kar res delamo in sejemo. Kaj je resnična srčnost?

  Prikazala vam bom nekaj dragocenih spoznanj iz Vere vase Josipe Prebeg, ker v tej metodi pridobimo jasnost za svoje izbire in smer, da bo naše življenje res vodilo srce.

  Toplo vabljeni!

 • petek, 9. december 2022 - sobota, 10. december 2022 Strah pred prazniki? Vera vase, seminar v Ljubljani 15:30 City joga, Ljubljana, Šiška, ulica Jožeta Jame 12. Art, Alenka Rebula

  Vabljeni na naše decembersko srečanje, da v prazničnem krogu skupaj najdemo svoje veselje in ga podarimo še drugim. A dobro se je pripraviti, kajti prazniki so lahko naporni, če postanejo dolžnost.

  Kako torej ustvariti v sebi vzdušje, ki bo kos stiskam, hitenju in zahtevam do sebe?

  Kako doživeti praznično povezanost z dragimi osebami?

  Kako se izogniti strahu, da nam ne bo vse uspelo, in doživljati mir in toplino?

   Kako  obdariti druge, a tudi sebe?

  Dobrodošli vsi, ki si želite tokrat doživeti praznični čas malo drugače, bližje sebi in svoji želji po razbremenjenosti in miru.

  vpisi na

  prisluhnem.ti@gmail.comSpletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...