Pojdi na glavno vsebino

Pravno obvestilo

Ta spletna stran je last Alenke Rebula, ki spletno mesto tudi upravljam. Vsebine, objavljene na spletnem mestu je dovoljeno reproducirati le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih pravicah in se torej ne smejo prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati brez mojega dovoljenja.

Po svojih najboljših močeh se trudim, da na spletnem mestu objavljam le prave in ažurne podatke, vendarle pa ne morem zagotavljati popolne točnosti in zanesljivosti vseh objavljenih podatkov. Prav tako ne prevzemam nobene odgovornosti za morebitne posledice, nastale zaradi uporabe informacij, objavljenih na tem spletnem mestu ali začasnega nedelovanja spletnega mesta.

Zavedam se, da je zasebnost obiskovalcev moje spletne strani zelo pomembna. Zato so vsi podatki, ki jih pridobim na spletnem mestu (kontaktni obrazec), uporabljeni izključno v namene, za katere so bili pridobljeni. Vse osebne podatke bom hranila v tajnosti in jih ne bom posredovala nikomur brez vašega predhodnega privoljenja.

Pridržujem si pravico do spremembe vseh podatkov, ki so objavljeni na tem spletnem mestu.

Z uporabo tega spletnega mesta obiskovalec potrjuje, da sprejema opisane pogoje in se z njimi strinja.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...