velikost črk:A A

MOJE KNJIGE

vsebina mojih knjig, odzivi, informacije za nakup

Z veseljem vas sporočam, da je končno izšla  nova izdaja knjige Blagor ženskam z mojim novim predgovorom in šestimi stranmi pričevanj žensk, ki so se povezale ob knjigi in delale vaje več let.  Vabljene k branju vse, ki knjige še ne poznate, ostale pa lahko v knjižnicah poiščete, kar je dodanega. Naročite lahko tudi zvezek  z lepo oblikovanimi vajami.

Nova izdaja ima dodanih nekaj pričevanj in šopkov (občutkov iz delavnic) tiskali pa smo jo v večjem tisku in v dveh knjigah, da je bolj priročna in lažje berljiva. Kratka predstavitev knjige za tiste, ki vas ne bo na predstavitvah!

Pri Mladinski knjigi je izšel prvi ponatis moje knjige meditacij Sto obrazov, ker je bilo že prodanih več kot 4000 izvodov. Hvala vsem, ki ste jo kupili ali podarili! Stane 22,95€, v klubu 20% manj.

Hvala vsem, ki širite tudi to knjigo! V knjigarnah je zdaj že novi ponatis. Naročite jo lahko tudi na www.mohorjeva.at ali jo poiščete v knjigarnah. Stane 17,90 evrov.

Vsi, ki radi berete moje pesmi, boste veseli, da je prva izdaja zbirke V naročju pošla. V njej najdete nekatere pesmi, ki ste jih brali na spletu, a tudi veliko novih. Ciklusi so: Iz potopljenega sveta, Skozi veliki gozd, Rdeča zora, Odloženo trnje, Na pragu. Knjiga ima 92 strani in zelo lepe ilustracije Mete Wraber, izdalo jo je Založništvo tržaškega tiska, stane pa 20 evrov. Kmalu bo spet v knjigarnah.

Sto obrazov je spet v knjigarnah. In še nekaj lepih spominiv vam povem.