Pojdi na glavno vsebino

Ko izraziš željo

Ko izrazimo srčno željo, sprožimo globok proces. Smo pripravljeni, da se začne?

Ko izrazimo željo, nagovorimo svojo notranjost in svet ter prosimo in dovolimo, naj se začne dogajati. Globoko v sebi kličemo v svoje življenje spremembo, ki pa bo najprej zajela naše lastno občutenje in vnesla pretres.

Navadno se najprej pokaže, zakaj svoje želje do danes nismo mogli uresničiti. Pokaže se, kje so ovire in kaj nas ustavlja. Zato se lahko v prvem obdobju pojavi hud nemir, morda se bodo zamajali naši temelji. Želja namreč odpira pot in ruši ovire, naravna kosti naše življenjske drže na nov način, za nove cilje. Pričakuje, da bomo pristali in da bomo omehčani in rešeni odvečnega šli za njo.

Zdaj se postavi vprašanje, ali smo pripravljeni potovati v novi drži, pristati na sproženi proces in sodelovati z življenjem.

Mnogi ljudje prekinejo dogajanje, ko se pokaže, da se bo potrebno prebiti skozi težave in strah, se posloviti od starih navad in pogledati v temo, dati za cilj čas in denar, se odpovedati odobravanju pomembnih oseb …

Zato je pamentno, da se tega zavedamo, ko izražamo svojo srečno željo. Mi smo orodje, s katerim se bo uresničila. Prestati bo treba poseg v stara tkiva, dovoliti, da nekaj umre.

Ko se kolesje začne obračati in nas zagrabi strah ali zagrne tema, se je treba svoje želje zvesto okleniti. Lahko ji zaupamo, ker hani živi vir naše moči. V njej je vse, kar je potrebno, da dosežemo uspeh, a ne smemo se vračati nazaj.

Varujmo jo in ona bo obvarovala nas, nam vlila poguma, ko bo hudo, in nam poslala naproti pomoč.

Globoka in iskrena želja je zlati ščit, za katerim lahko vztrajamo, dokler je potrebno. Samo tam smo na varnem in resnično nepremagljivi.


Nihče se ne more spustiti v svoj pekel sam.
Nihče ne more priti na svetlo sam.
Nihče se ne nauči govoriti sam.
Hvala, Josipa, za vse rojeno na tej poti.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...