Pojdi na glavno vsebino

Koledar predavanj in delavnic

 • petek, 20. april 2018 - sobota, 21. april 2018 Vera vase: Pomladno veselje - se olajšano posloviti od samoprevar! City joga, ulica Jožeta Jame 12, Šiška, Ljubljana Seminarji Vera vase

  Petek: od 15.30 do 19.30
  Sobota: od 9.00 do 16.30

  Koliko veselja nam daje trenutek, ko izpustimo iluzijo in jo nadomestimo z resnično, uresničljivo in osrečujočo sanjo! In ko spustimo neko prepričanje o svoji pomembnosti, ki ga vlečemo za seboj kot zarjavelo verigo, in ga nadomestimo z odkritjem svoje pristne vrednosti ... in veriga postane kita cvetja! Pomladna Vera vase vas vabi, da z nasmehom odložite stara bremena in stopite odprtih rok v vrenje življenja in resnično moč. Vabljene, vabljeni! 

 • petek, 25. maj 2018 - sobota, 26. maj 2018 Vera vase: Spet občutiti navdušenje in rast City joga, ulica Jožeta Jame 12, Šiška, Ljubljana Seminarji Vera vase

  Petek: od 15.30 do 19.30
  Sobota: od 9.00 do 16.30

 • nedelja, 1. julij 2018 - nedelja, 8. julij 2018 Šola poslušanja Biser: VII. modul V naravi Šola poslušanja Biser

  Zadnji modul poteka v naravi.

 • sobota, 28. julij 2018 - sobota, 4. avgust 2018 Bohinjski teden, koncentrat VERE VASE Bohinj Alenka Rebula in Josipa Prebeg

  za vse, ki niste mogli obiskovati Vere vase, ali pa jo želite poglobiti v naravi, prirejava z Josipo teden v Bohinju v kampu Tabornikov Slovenije ob jezeru. Od šotorov do jezera ni niti pet minut!

  Seveda lahko stanujete tudi drugje. Program poteka 8 ur na dan v naravi (9-13 in 15-19) in zvečer in ima naslov

  Ponesi v svet svoje načrte!

  Sredi zelenja in tišine, sredi žive zemlje bomo iskali globoke občutke, čiste glasove v sebi in moč za korake naprej, v srečo ustvarjanja, na katerega se svet odzove in nam ljudje stopijo naproti. Učili se bomo, kako poslušati svoje telo in svoj notranji svet, da nas bosta podpirala v življenjskih sanjah. Vabljene, vabljeni na srčno skupno delo!

  Skupina ima omejeno število mest. Za več podrobnosti o vsebini seminarja in bivanju na taboru nam pišite na prisluhnem.ti@gmail.com.

  Sicer je standardna cena delavnic vse leto 10 evrov na uro, kar bi zneslo za sedem polnih dni po 8 ur dnevno 560 evrov, a smo ceno počitniško znižali na 390. Za tiste, ki se prijavijo do 15.junija, je cena še nižja, 350 evrov. Rezervacija do tega datuma stane100 evrov, ki jih v v primeru odpovedi ne vračamo. Prednost bodo imeli tisti, ki se vpišejo prej.

  Bivanje in hrano plačate posebej glede na svoje želje in izbrano namestitev. Če boste z nami v šotorih, je cena bivanja za vsak dan s polnim penzionom 25 evrov na dan (kar znese 175 evrov).

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...