Pojdi na glavno vsebino

Koledar predavanj in delavnic

 • četrtek, 25. oktober 2018 Predavanja za boljše življenje: NAŠ DRAGOCENI ČAS 18:00 Nova Gorica, Obrtni dom, ulica Gradnikove brigade 6

  Letošnja predavanja, ki jih organiziram samostojno, bom imela jeseni in pomladi v Novi Gorici. Obravnavala bodo konkretne predloge za mirnejše, globlje in bogatejše življenje. Prisrčno vabljeni!

  Čas za dobro, dragoceni čas 25. oktobra 2018)

  Svoj čas smo prinesli na svet kot nam darovan zaklad. Ga dovolj cenimo in varujemo, z njim častimo svoje življenje? Obstaja veliko načinov, da branimo svoj čas in da ga uporabljamo v svoje dobro in v dobro drugih, obstaja pa tudi veliko načinov, da ga izgubljamo. Pasti in poti v novo bom predstavila na predavanju z mnogimi konkretnimi predlogi na podlagi izkušenj.

  dobrodošle so prijave in plačilo vnaprej (7 evrov), da ne boste čakali v vrsti.

  Podatki

  Alenka Rebula Tuta s.p., Komen 140/a 6223 Komen

  DBS  SZKBSI2X   SI56197105013265590

  Prazničnost v nas (29. novembra 2018)

  Kako iti v praznike razbremenjeni in z lahkim korakom? Kako rešiti svoje veselje, duhovno bogastvo, željo po počitku in obdarovanosi? Govorila bomo tem, kaj nas res dela praznične, sposobne uživati in deliti obilje in toplino.

  Častna gostja na predavanju bo tudi Josipa Prebeg s svojimi dolgoletnimi terapevstkimi in življenjskimi izkušnjami, raziskovalka neodkritih bogastev našega življenja.

   

 • petek, 26. oktober 2018 - sobota, 27. oktober 2018 Vera vase: Nove možnosti za odnos med starši in otroki, seminar 15:30 City joga, ulica Jožeta Jame 12, Šiška, Ljubljana

  Petek: od 15.30 do 19.30
  Sobota: od 9.00 do 16.30

  Iskali bomo nove možnosti, da se srčno povežemo s svojim otrokom, da prisluhnemu sebi in njemu v odnosu, ki gradi družinsko povezanost, varnost  in zaupanje. Tisti, ki ste brez otrok, boste lahko pogledali v svoj odnos s starši in v svoje nove možnosti za več topline, miru in dajanja po svoji meri.

 • četrtek, 8. november 2018 V objemu družine nastaja svet, predavanja v Sežani 18:00 Kosovelov dom, Sežana Center za družino Mavrica

  V Kosovelovem domu  v Sežani  prireja Center za družino  Mavrica  Jesenski  predavanja

  V OBJEMU DRUŽINE NASTAJA SVET

  8.11. 2018 predavam ob 18h  Alenka Rebula. Naslov predavanja je: Kapitan na svoji ladji... . Govorila bom o vzgoji otroka, ki samostojno in svobodno jadra v življenje in računa nase. Danes so otroci pogosto prestrašeni ob starših, ki so še bolj prestrašeni in nemočni v svetu, ki ni obvladljiv. Iz strahu pa se rojevajo napadalnost, objest in zahteva, da drugi poskrbijo za nas. Ko sebi pomagamo do občutenja moči za življenje, opremimo tudi otroka in družina poveže samostojne ljudi, ki znajo skupaj  jadrati skozi vse viharje.

  1.12. 2018 ob 18h nastopa  Christian Gostečnik.

  Nekaj podatkov o njem, če ga ne poznate.

  Je doktor klinične psihologije, doktor psihologije, doktor teologije, družinski in zakonski terapevt in direktor Frančiškanskega družinskega inštituta. Njegova predavanja vedno navdušujejo, saj mu med predavanjem preko igre vlog pomagata zakonca v vlogi sina in hčere, ki simulirata različne družinske prizore ali zakonske težave. Pravi, da drug drugega težko spreminjamo, vedno pa lahko spremenimo odnose, ki vladajo v družini. Njegove knjige Srečal sem svojo družino, Me imata kaj rada, So res vsega krivi starši, Je res vsega kriv partner in številne strokovne knjige so izredno brane in iskane. Dr. Christian Gostečnik bo v prazničnem decembru zaključil sklop predavanj  in bo spregovoril tudi o doživljanju praznikov v družini.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...