Pojdi na glavno vsebino

Živeti brez ovir?

| Izvirna strokovna vsebina Josipa Prebeg, napisala Alenka Rebula.

Živeti brez ovir?

Na Veri vase ne govorimo o srečnem življenju, ampak o možnosti, da jadramo skozi ovire srčno, varno in povezano, izpolnjeni in bogati.

Vsak človek se rodi v ovirano življenje. Vsak ima čisto svoje ovire. Vsak ima potem svojo zgodbo. Tako, kot prvič vdihnemo, tako vzamemo vase vse težave, ki bodo sledile, vsak svoje.

Misliti, da bi ovir ne smelo biti, pomeni misliti, da obstajajo srečne izjeme. Da kdo zdrsne v življenje neovirano, v objemu neskaljene sreče, ki bo trajala in trajala ...

Vedeti, da to ne obstaja, morda pomaga. Vedeti, da smo VSI rojeni v ovirano življenje, v katerem lahko razvijemo in izrazimo vsak svojo veličino osvobajanja in ustvarjanja.

Svojemu življenju lahko snemamo verige dan za dnem.

Na podarjenem kosu zemlje, ki ni angleška trata, ampak neukročena divjina, pa dan na dan lahko sadimo, negujemo in uživamo, kar ljubimo.In v tej dediščini odkrivamo pokrajino lepote in darov, medtem ko vsak dan odvažamo podarjeno šaro ...

Ovire, ki jih presežemo, nas usposobijo za srečo. ŠIRIJO NAŠ NOTRANJI PROSTOR. Posvetijo v dragocene globine, kjer ležijo zakladi.

Globoke in osrečujoče občutke je mogoče sprejeti le, če je v nas dovolj prostora.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...