Pojdi na glavno vsebino

Zelo lepe pobude dragega Roberta in Marjete

Prisrčno vabljeni na pobude dveh imenitnih in meni dragih slovenskih strokovnjakov, ki vam jih iz srca priporočam. Ena je že jutri in zastonj! Alenka

Raje poslušate govorce na TEDu ali se v živo pogovarjate o tem, kar je za vas pomembno?

Govor Roberta Kržišnika na TEDx v nemški Jeni je zdaj na voljo tudi s slovenskimi podnaslovi. Če pa imate raje pogovore v živo, potem vabljeni že JUTRI, v četrtek, ob 18. uri v Narodni muzej v Ljubljani, kjer se bomo ob kavici usmerjeno, a sproščeno in ustvarjalno pogovarjali o tem, kako izkoristiti moč skupnosti in v krizi drug drugemu olajšati življenje. Vstopnine ni, kavo pa časti muzej.

Iz živega prijateljskega stika med Slovencem in Angležem je zrasla tudi internetna aplikacija: Virtualni coach za reševanje konfliktov (v angleškem jeziku), katerega “oče” je prav Robert. Vabljeni, da ga preskusite! Prvih 48 ur je na voljo brezplačno, nato pa je vaš že za nekaj kavic.

Že zdaj pa povabilo na poletno delavnico o sovoditeljstvu s svetovno znanima avtoricama Christino Baldwin in Ann Linnea (prosta so le še tri mesta!) ter na skupno učenje v mednarodni učeči se vasi na Štatenbergu poleti.


Srečno srečevanje,

Marjeta Novak in Robert Kržišnik

P. S. Odprtih dogodkov je tokrat toliko, da tu vseh sploh ne navajava. Vse najdete na desnem traku www.humus.si. Dobrodošli!

Vabila

Moč skupnosti v krizi

V četrtek, 25. aprila 2013, ob 18. uri vabljeni v Narodni muzej Slovenije na ustvarjalen skupinski pogovor o tem, kako lahko v krizi drug drugemu olajšamo življenje

Nenasilna komunikacija in osebna rast

24. in 25. maja 2013 vabljeni na dvodnevno nadaljevalno delavnico, ki je namenjena zdravljenju notranjega dialoga s samim seboj.

Vodenje s pomočjo krogov in zgodb

Vabljeni na 3-dnevno delavnico za vodenje poglobljenih pogovorov v krogu s svetovno priznanima avtoricama knjige The Circle Way - Christino Baldwin in Ann Linnea (4. - 7. julij 2013, Prvine/Slovenija, v angl. jeziku)

9-dnevno intenzivno doživetje nenasilne komunikacije

Robert Kržišnik je eden izmed šestih certificiranih trenerjev delavnice "NVC European Intensive Course", ki bo v južni Franciji od 2. do 11 avgusta 2013; vabljeni!

Mednarodna učeča se vas letos ponovno v Štatenbergu

Po lanski izjemno pozitivni izkušnji se bo mednarodna druščina praktikov skupinskih procesov letos avgusta ponovno zbrala v Sloveniji - vabljeni!!!

Živo

Robert Kržišnik govornik na TEDx v nemški Jeni

“Če je nasilje tragičen izraz nezadovoljenih potreb, potem je čas, da najdemo nove načine izražanja” – to je eden od poudarkov Robertovega 19-minutnega prispevka v sklopu svetovno uveljavljenih TEDx dogodkov, v katerem združi osebno zgodbo, delovne izkušnje in srž nenasilne komunikacije. Vabljeni k poslušanju!

Virtualni coach za reševanje konfliktov je tu!

Verjamem, da se vse pomembne stvari ustvarijo iz sanj o nečem, česar še ni, pa bi morda lahko bilo, in pa iz strasti, ki ustvarjalcu daje smisel in gonilno silo. Tudi ta izdelek se je rodil tako; iz strasti in iz sanj. In danes tega mojega "otroka" po dveh letih priprav pospremljam na pot. Prvih 48 ur je na voljo za brezplačno pokušino, nato pa je lahko vaš že za ceno nekaj kavic.

Čarobnost dolgih delavnic daleč od ponorelega sveta

Čeprav delavnice in treninge vodim že četrt stoletja (ah, ne, to ne more biti res, saj vendar nisem tako star …), v povprečju po tri polne delavniške dneve na teden, pa je Evropski intenzivni tečaj nenasilne komunikacije, na katerem sem eden izmed šestih trenerjev, zame nekaj zelo posebnega in se ga veselim mesece vnaprej.


Oznake: branje


Preberite še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...