Pojdi na glavno vsebino

Svet v sinjih očeh

Andrejo, ustvarjalno učiteljico,poznam že nekaj let, ker obiskuje skupino Blagor ženskam iz Kranja. Njen blog je eno od tistih lepih doživetij, ki so mi bila podarjena, odkar srečujem ženske in jihspremljam v iskanjubogatejšega življenja.

rejo, ustvarjalno učiteljico, poznam že nekaj let, ker obiskuje skupino Blagor ženskam iz Kranja. Njen blog je eno od tistih lepih doživetij, ki so mi bila podarjena, odkar srečujem ženske in jih spremljam v iskanju bogatejšega življenja.

Blog je najprej pisala zase, potem je začutila, da ga želi deliti z drugimi. Z našim ustvarjanjen je običajno skoraj vedno tako: najprej se prebudi in nam pokaže, kako drugače je, če najdemo v sebi prostor za lepoto in žlahtnost svojega bitja, potem pa si zaželimo, da bi obdarili in vzpodbudili še druge. Zato hvala za tvoj pogum, draga Andreja, in naj si še veliko žensk (in moških!) vzame čas zase, za lastne globine, za sinji pogled na svet, ki ga ustvarjamo iz lastne moči, iz hrepenenja, da bi prerasli kritiziranje, očitanje in jezo na svet in vse to zamenjali za ljubezen, sočutje in podpiranje vsega mogočnega in krhkega v sebi in drugih.

http://morjevmeni.blogspot.com/2012_07_01_archive.html

Takole pravi Andreja:

"Navdih in pogum za pisanje sem našla ob prebiranju knjige Blagor ženskam, na srečanjih skupine Blagor nam, ženskam, in predvsem ob delanju vaj iz te knjige. Z vsakodnevnim vračanjem vase, negovanjem svoje zemlje, sem prišla v stik s svojo željo po izražanju, pisanju in tako je začel nastajati blog "morje v meni". To je morje, ki je včasih igrivo, strastno in divje, drugič me občuteno poboža, umirja in sprejme v svojo neskočno modro toplino. Dalj časa, ko ga pišem, bolj sem prepričana, da je to pravzaprav morje ljubezni. Ko se potopim vanj, sem lahko takšna, kot sem, in to me osrečuje."


Oznake: branje


Preberite še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...