Pojdi na glavno vsebino

Nova knjiga za vas!

Nova knjiga vas vabi v praznično in lahkotnejše življenje z več veselja!

Z Josipo sva zasnovali Zbirko Vera vase, ki bi vas podpirala v vsakdanjem življenju. Sami sva prehodili veliko poti v iskanju načina življenja, ki prebuja veselje, povezanost in moč na vsakem koraku. Zdaj pošiljava v svet to prvo ptico, ki naj oznanja nov čas za vse nas! Josipa je prispevala svoje izkušnje in strokovno znanje, zlasti pa budnost, s katero ujame lepoto doživetega ter čarobnost čistih dejanj, ki se rodijo iz hvaležnega navdušenja nad življenjem. Jaz sem vpletla svojo fantazijo in dolgoletno hrepeneče prizadevanje za lepoto, obilje in brezskrbnost življenja, ki se zdaj uresničuje.

Da bi vam približali celostni pristop, prikazujeva prazničnost z vidikov pradavnih podob iz pravljice, ki nagovarja naše nezavedne globine, z razlago, ki prispeva miselno jasnost, ter s predlogi za konkretna dejanja, ki nam pomagajo premakniti vsakdanjost in preiti iz sanj v uresničevanje svojih želja po malih korakih. Spodaj imate najino besedilo iz uvoda.

Vabljeni na to pot z nama, naj vam bo knjiga v podporo in prebujenje!

IZ UVODA

Prazničnost je razkošen občutek, ker lahko odložimo verige vseh obveznosti in ima končno prednost tisto, česar se veselimo kot sproščeni otroci na počitnicah.

Toda večinoma se trudimo za prazničnost, ki ni po naši meri, zato nas ne poteši.

Želiva si, da bi si podarili čas za srčna srečanja, ki običajno niso možna, namenili veliko prostora za smeh in igro, uživali obilje in obdarovanje.

Da bi se z lahkim srcem posvetili vsemu, kar je vredno počastitve in zahvale, pa ne pride nikoli na vrsto.

Da bi zaživeli v središču pozornosti ljubljenih oseb.

Da bi drugim pustili, da praznujejo, kot jim narekuje srce, da bi se poslovili od obremenjenosti težkih praznikov, ki jim ne znamo spremeniti vsebine.

Skratka, da bi si privoščili prazničnost, ko je čas za to, in da bi iz nje črpali njeno blagodejno vsebino, življenjsko silo in moč.

Praznovati pomeni začutiti žuborenje veselja do življenja. A prav zato je mogoče le, če drug drugemu podarjamo prostost, da jo vsak živi po svoji meri, po trenutnih potrebah.

Prav o tem govori najino delo.

Knjiga ponuja prostor za vse, kar se vas bo dotaknilo, za osebne izkušnje in zamisli. Kdor želi, lahko svojo knjigo soustvarja z nama. Temu so namenjene prazne strani.

Želiva vam olajšanja v naročju prazničnega življenja vsakokrat, ko boste tega potrebni.

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...