Pojdi na glavno vsebino

Ne vdaj se v pomanjkanje

| Izvirna strokovna vsebina Josipa Prebeg, napisala Alenka Rebula.

Ne vdaj se v pomanjkanje

Nekateri se vdajo v pomanjkanje pomembnih dobrin, da bi utišali nemir. Obstaja še druga pot.

Res, lahko se vdamo v vse, kar nam manjka.

Toda kaj ob tem pravijo telo, srce in duša?

Telo se na lakoto nikoli ne navadi in tudi na bolečino ne. Samo um lahko to naredi in utiša telo, ki bo vedno iskalo olajšanje, zavetje, oddih in blagor za okrevanje in rast. Vsi, ki ste kdaj prišli na Čuteči ples k Josipi, ste lahko ob njenem vodenju opazili pristno, nedolžno naravo telesa, ki si - ne glede na starost in bolezni - želi zaživeti in se hvaležno odzove na podporo.

Tudi srce se nikoli ne navadi na pomanjkanje posluha, nežnosti, bližine in tolažbe, veselja in živosti v odnosih. Samo um lahko doseže, da jeklena volja stre srce in določi, da bomo živeli mimo hrepenenja in sanj.

Duša se nikoli ne vda, da smo nehali iskati osebni dar, prostor na svetu za svoj prispevek, navdih in veličino svojega smisla. A um jo lahko izžene iz telesa in čutov, da živimo mimo njene bližine in milosti.

Zato je pomanjkanje samo klic življenja, naj obrnemo smer, iščemo podporo, opazimo priložnost.

Besedo obilje uporabljam, odkar sem se srečala z Vero vase, ki temelji na viziji realnega, utemeljenega in doseljivega obilja po naši, edinstveni meri.

Pomanjkanja se lahko lotimo srčno in v zavesti, da vsakemu od nas pripada naše lastno obilje.

Nam namenjeno obilje obstaja.

Naša naloga je v samo tem, da odkrijemo, kaj je tisto, kar nam bo dalo globoko občutenje bogastva in obdarovanosti in nas rešilo strah pred pomanjkanjem, kje se tega lahko učimo in kako dobiti podporo na poti, ki pelje tja.

Vabljeni ...


Oznake: osebna rast obilje pomanjkanje

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...