Pojdi na glavno vsebino

Moč občutka za starše

| Izvirna strokovna vsebina Josipa Prebeg, napisala Alenka Rebula.

Prijateljica Sandra me je opozorila navideo prispevek o nedonošenčkih in moči dotika. Oglejte si, kako lahko mati in oče bolje čutita, kaj se dogaja z njunim otrokom, kot vsak zdravnik. Zanesimo se nase! Zdravnik je naš sodelavec, ne vsevednež in nesporna avtoriteta. Tiste, ki še niste prebrali mojega članka o tej temi, spominjam na zapis Inkubator kot življenjski prostor, najdete ga, če vtipkate pod najdi.

ica Sandra me je opozorila na video prispevek o nedonošenčkih in moči dotika. Oglejte si, kako lahko mati in oče bolje čutita, kaj se dogaja z njunim otrokom, kot vsak zdravnik. Zanesimo se nase! Zdravnik je naš sodelavec, ne vsevednež in nesporna avtoriteta. Tiste, ki še niste prebrali mojega članka o tej temi, spominjam na zapis Inkubator kot življenjski prostor, najdete ga, če vtipkate pod najdi.

Tema je važna, ker se rojeva vedno več nedonošenčkov in je prav, da starši občutijo, kaj otrok doživlja, in s tudi prevzemom osebne odgovornosti poskrbijo, da mu je lepo.

http://www.iskreni.net/mediji-o-nas14/49-porod/1116.html

http://today.msnbc.msn.com/id/38988444/ns/today-parenting_and_family/t/moms-hug-revives-baby-was-pronounced-dead/#.TyEiDHow-_g

--


Oznake: za starše


Preberite še

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...