Pojdi na glavno vsebino

Darilo za življenje

| Izvirna strokovna vsebina Josipa Prebeg, napisala Alenka Rebula.

Darilo za življenje

Vera vase je največje darilo, ki ga lahko ponudimo svojim otrokom. Odrasli na naših delavnicah pravijo. "Zakaj nisem tega vedel, vedela že prej ... zelo drugače bi bilo."

Program Vera vase uspešno deluje v Sloveniji že dvanajsto leto in v tem času je postalo jasno, da je verjeti vase nekaj, česar se je potrebno in možno naučiti. Čim prej to storimo, lažja in krajša je pot.

Lejla Slavec se je temu posvetila in se v tem usposobila z mladostno svežino in prirojenim darom za stik z mladimi. Zato vabiva vse, ki imate možnost, da ponudite otrokom ali mladim ta progam, da to storite. To lahko naredite kot starši, učitelji ali svetovalci.

Josipa in Alenka

Spodaj si lahko ogledate njeno vabilo in povezave.

IZOBRAŽEVALNI PROGRAM »VERA VASE ZA OTROKE IN MLADOSTNIKE«

Za programom »Vera vase«, katerega avtorica je Josipa Prebeg, se je rodila zamisel razširiti ta program tudi na otroke. Izobraževalni program »Vera vase za otroke in mlade« je nastal kot želja podpreti posameznikov pristni stik s sabo in ljudmi okoli sebe že v otroštvu. Tako lahko otrok že od samega začetka v sebi razvija, kar že ima in kar je v njem najlepšega.

Izobraževalni program »Vera vase za otroke in mladostnike« je namenjen predvsem osnovnim šolam in predvideva ciklus srečanj v okviru šolskih dejavnosti. Cilj je okrepiti otrokovo samopodobo, nuditi možnost učenja skozi igro in otroka podpreti pri iskanju pristnega stika s seboj in drugimi.

Delavnice vodi mag. psih. Lejla Slavec, soustanoviteljica Inštituta Vera vase.

http://www.lejlaslavec.com/slov/lejla/vv_za_otroke_in_mladostnike.html


Oznake: za starše vzgoja za življenje

Spletno mesto za boljše delovanje uporablja piškotke.
Ti piškotki ne posegajo v vašo zasebnost. Več ...